perjantai 25. kesäkuuta 2010

Suunnitelma

Liian tarkka suunnitelma vain sitoo käsiä ja rajoittaa vapautta, mitä matkalta lähdetään hakemaan. Kuitenkin pääpiirteinen reitti on yhdessä hahmoteltu kulkemaan kaiken kaikkiaan Saksan, Tshekin, Itävallan, Sveitsin, Ranskan, Italian, Hollannin, Belgian ja kenties Tanskan sekä Ruotsin kautta. Lähdemme liikkeelle huomenna lauantaina Vuosaaren satamasta autolautalla kohti Saksan Rostockia. Hahmotelma reitistä on sivun alareunassa google mapsina.

Takaisin on tarkoitus olla viimeistään elokuun alkuun mennessä, tosin Enni lentää takaisin jo hieman etuajassa Italiasta. Muu poppoo jatkanee siitä, joko etelämmäs Italiaa tai Ranskan puolelle.

Tarkoituksena käyttää majoitukseen suurimmaksi osaksi hostelleja ja couchsurfingia mahdollisuuksien mukaan.


Yksi paikka mikä ainakin itselleni on melko ehdoton kohde on Monaco. Viime reissulla tuo jäi käymättä, kun en pikavisiittejä lukuunottamatta Itävallan rajan toiselle puolelle kerennyt. Toinen paikka mikä kiinnostaa erityisesti on aikaisemmassa viestissä mainitusta Top Gear -jaksosta ja se on Passo Stelvio Italiassa. Tuollaista tietä ei vain Suomalainen näkemättä osaa kuvitella.
Kuva: Wikipedia "Stelvio Pass"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti