perjantai 25. kesäkuuta 2010

Pakkaaminen ja viime hetken valmistelut

Kun rupeaa änkemään kahta ihmistä tavaroiden kera yhden pienehkön moottoripyörän kyytiin, niin saa käyttää jo hieman mielikuvitusta tavaroiden pakkaamiseen. Kiitos hänelle, kuka keksi tyhjiömuovipussit pakkaamisen avuksi. Isotkin vaatekasat puristuvat ihmeen kätevästi pieneen laukkuun.


Vaatteet hoidettu. Sitten enää muut tilpehööri ja tarvittavat paperit. Passia nyt ei oikeastaan edes tarvitsisi ottaa vaan ajokortilla pärjäisi riittävän hyvin, mutta onpahan toinen henkilöllisyystodistus mukana jos yksi sattuisi katoamaan. Empä muista että henkkareita olisi kertaakaan edes kysytty viime reisulla. Yhdelläkään rajalla ei ollut enää rajavartioita, paitsi Sveitsissä ja sielläkin tylsistyneen näköinen vartija kopissaan vain heilutti rajaportista läpi. Reililippu korvautuu autovakuutuksen vihreällä kortilla ja TomTom -navigaattori ohjaa perille vaikeampiin kohteisiinkin ympäri Eurooppaa. Kaikista kätevintä kapistusta eli puhelinta ei kuvassa ole kun toimii samalla reissun kamerana, varanavigaattorina, sanakirjana, musiikkisoittimena, muistiona, sun muuna. Kyllä on kätevää.


Vielä kun kuskin päälle tulee lainanahat vähän suojaa tuomaan niin kaikki alkaa olla valmista huomisen lähtöä varten. Yritän päivitellä mahdollisuuksien mukaan säännöllisesti reilun kuvamäärän kera. Jos joku sattuu tätä lukemaan niin saa vapaasti kommentoida. Erityisesti jos on ehdotuksia paikoista tai teistä missä kannattaa piipahtaa niin otetaan mielellään vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti