sunnuntai 1. elokuuta 2010

14-15.7 Taas samaa matkaa Victorin kanssa

Suuntaan takaisin Sveitsin puolelle ja poimimaan Victorin kyytiin Montreuxista, josta jatkamme Ranskan puolelle kohti Dijonia, jonka asetamme päivän määränpääksi. Ranska ei ainakaan nopeasti silmäiltynä suuremmin miellytä ja jälleen uusi rankkasade yllättää meidän keseken matkan mutta selviämme hiukan kuivempina kuin Sveitsissä.

Aikanaan kun saavumme Dijoniin kaupunki näyttää olevan täysin raunioina. Kaikki tietöiden puomit ja aidat ovat sikin sokin, sekä roskia on lennellyt sinne tänne. Myrsky oli ilmeisesti hiukan vahvempi täällä. Löydämme hetken harhailtuamme Dijonin ainoan hostellin, johon jääme yöksi.

Seuraavana päivänä repäisemme hiukan ja ajamme koko matkan Dijonista Luxemburgin ja Belgian kautta Amsterdamiin. 750km päiväetappi on jo ihan kiitettävä suoritus moottoripyörälle.
Amsterdam on melkoinen muutos aiemmista kaupungeista, koska se on niin täynnä elämää. Ihmisiä on kaikkialla ja jokapuolelta kuuluu musiikkia ja puhetta. Victor on elementissään ja päättääkin jäädä toiseksi yöksi, joten mekin tulemme jatkamaan eri reittejä seuraavana aamuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti