sunnuntai 1. elokuuta 2010

16-17.7 Bremen ja Kööppenhamina

Taitan kotimatkaa itsekseni ja, joska pyörässä on jo oikeastaan ylittynyt kilometrit jolloin pitäisi määräaikaishuolto tehdä, en turhaa kiirehdi. Soitin ja varasin huollon etelä-Ruotsista, mutta johtuen viikonlopusta he saisivat tarvittavan osan vasta seuraavaan keskiviikkoon mennessä. En valitse suorinta reittiä vaan suuntaan Hollannin luoteisosan merenrantaa kulkevan tien kautta, jossa on n20km pitkä maasilta.
Ensimmäinen yöpymispaikka Amsterdamin jälkeen on Bremen Saksassa, jossa vietän iltaa hostellissa tapaamieni norjalaisten Matsin ja Tobiaksen kanssa. Ehdin jo tottua Amsterdamin löysempään kulttuuriin baareissa joten jätän järkevästi henkkarit hostellille. No eipä mitään vaan tyydyn menemään nukkumaan ja jatkamaan aikaisin kohti Köpistä.
Kööppenhaminan Dan Hostellissa tapaan australialaisen veljesporukan Andrewin, Maxin, Joshin ja Michaelin joiden kanssa seuraava yö sujuu rattoisasti. Italialaisesta supermarketista ostamani älyttömän tyylikäs lierihattu kerää suosiota baarissa ja vähän väliä joku tulee ottamaan sen päästäni ja kokeilemaan sitä itselleen. Hauskaa oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti