sunnuntai 1. elokuuta 2010

Neuschwanstein ja Biberwier

Aamupäivän vietämme taas sivistyneesti tutustuen linnaan. Alkuperäisenä tarkoituksena oli tutustua linnaan sisältäkin, mutta koko touhu paljastuu melkoiseksi turistirysäksi ja meitä ei huvita odotella tunteja, jotta mahdumme mukaan opastetulle kierrokselle, joita ilman linnan ei sisälle ole asiaa. Päätämme kuitenkin kävellä puolen tunnin matkan ylös linnalle ja läheiselle riippusillalle, josta on hyvä näkymä linnaan. Muut eivät välttämättä nauti riippusillasta aivan yhtä paljon kuin minä, koska he kaikki kärsivät jonkin asteisesta korkeanpaikan kammosta. Kuinka olen päätynyt alpeille kolmen ihmisen kanssa, jotka pelkäävät korkeita paikkoja?
Puolenpäivän jälkeen verhoudumme taas nahkaan/vast. ja lähdemme ajamaan kohti Biberwieriä, jossa on minulle viime kesän reissulta tuttu Gasthof Wiesenheim. Paikka on mahtava motoristeille, koska majatalon isäntä itse on innokas motoristi ja mieluusti näyttää vierailijoille parhaimpia reittejä ja tarjoaa parhaat ja turvalliset säilytystilat pyörille. Viimeksi hän järjesti minulle uuden renkaan tuntemastaan liikkeestä ja tällä kertaa tilaa Victorille uudet jarrupalat ja auttaa vielä niiden asennuksessa. Ei näin ystävällisiä ihmiset edes voi olla.

1 kommentti:

  1. Tohon wiesenheimiin vielä lisäyksenä että sen lisäks että asne4si jarrupalat, niin olisi veloituksetta asennuksen ajaksi lainannut Z 1000:sta.. Sen lisäksi vielä lähtiessämme osti 20:llä eurolla tarpeettomaksi käyneen akkukaapelin.

    VastaaPoista