sunnuntai 1. elokuuta 2010

2.7 Pyörähuoltoa ja kohti Mariazelliä

Aamupäivän vietimme vaihteeksi tutustuen Wienin ruuhkiin ja etsien Victorille uutta rengasta. Kävimme myös päivittämässä hiukan varusteita paikallisesta Louis-myymälästä. Louis-ketju on saksalainen ja yksi euroopan suurimmista, ellei suurin moottoripyörävaruste yritys. Heiltä löytää oikeastaan mitä vaan. Itelle kelpasi uusi kypärä ja Mikko osti itselleen sadetakin.
Shoppailutauon jälkeen suunnattiinkin liikkeeseen, jota oltiin Louiksessa meille suositeltu hakemaan Victorille sitä rengasta. Rengas löytyikin aikanaan ja vaihtoa odotellessa pistäydyttiin kotoisasti McDonaldsissa.
Kun uus kumi oli alla niin otettiin suunta lounaaseen ja lähdettiin liikkeelle. Alkuun tomtom halus johdattaa meitä tylsää reittiä missä tuli vastaan pikkukylää toisensa jälkeen, mutta vaihdettiin määränpääksi joku sattumalta valittu kylä mahdollisimman vuoristoisella alueella ni johan alkoivat maisemat muuttua.
Jatkoimme matkaa pysähtyen välillä ihailemaan maisemia jotka vain muuttuivat entistä kuvauksellisemmiksi auringon alkaessa painua vuorten taa. Oli jo lähestulkoon pimeää kun saavuimme Mariazell nimiseen kylään. Niinkin pieneksi kyläksi (n5000 asukasta) rakennukset olivat uskomattomia. Yösijaksi valitsimme Schwarzer Adler- hotellin, joka oli taas erittäin positiivinen yllätys vaikka olikin hiukan hintava. Illan päätteksi kiersimme kaupunkia ja istuimme terassilla. Mikko paljasti uuden puolen itsestään eläinkuiskaajana keskustellen pitkän tovin paikallisen kissan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti